maglajinfo.com
vijesti maglaj 727

Povodom Dana nezavisnsoti Bosne i Hercegovine

Učenici MSŠ Maglaj poklonili tortu Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama

2.03.2015. 19:45 0

U petak, 27. februara 2015. godine učenici MSŠ Maglaj nizom prigodnih aktivnosti obilježili su 1. mart - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Vijeće učenika i članovi historijske sekcije MSŠ Maglaj u petak 27. februara nizom prigodnih aktivnosti obilježili su veliki praznik naše jedine domovine, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

 

Učenici su aktivnosti započeli polaganjem cvijeća na Spomen obilježju palim borcima u Parku Ljiljana čime je odata počast onima koji su dali živote za nezavisnu, suverenu i demokratsku Bosnu i Hercegovinu.

 

Nakon toga učenici su građanima dijelili prigodne čestitke, a kako je to praksa proteklih godina i ove godine povodom Dana nezavisnosti, svoju pažnju učenici MSŠ posvetili su djeci sa posebnim potrebama u Dnevnom centru u Maglaju, kojima su učenici MSŠ Maglaj poklonili tortu, te time poslali poruku kako trebamo brinuti jedni o drugima.  

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.