maglajinfo.com
vijesti maglaj 851

UNESCO objavio poziv za dostavljanje ponuda: Uskoro počinje obnova maglajske kino-sale

10.06.2015. 16:41 0

Organizacija Ujedinjenih Nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO) pozvao je zainteresirane firme da dostave zapečaćene ponude o rekonstrukciji/rehabilitaciji institucija kulture u poplavama pogođenim opštinama. Poziv prenosimo u cjelosti.

Poziv za dostavljanje ponuda (ITB)

Zemlja odredišta: BOSNA I HERCEGOVINA

Referentni broj: No 520BIH4000, Rekonstrukcija/rehabilitacija institucija kulture u poplavama pogodjenim opštinama Doboj, Maglaj i Šamac

Opis: Rekonstrukcija/rehabilitacija institucija kulture u poplavama pogodjenim opštinama Doboj, Maglaj i Šamac 

Rok za podnošenje zapečaćenih ponuda: 01. 07. 2015. godine, do 17.00 sati (Centralno-evropsko vrijeme) 

Organizacija Ujedinjenih Nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO) ovim putem poziva zainteresirane firme da dostave zapečaćene ponude kako slijedi:

Rekonstrukcija/rehabilitacija institucija kulture u poplavama pogodjenim opštinama Doboj, Maglaj i Šamac

- Lot 1 – Rekonstrukcija biblioteke u Doboju

- Lot 2 - Rekonstrukcija doma kulture u Maglaju

- Lot 3 - Rekonstrukcija doma kulture u Šamcu

(a) Svi radovi se trebaju obaviti u skladu sa prilozenom tehnickom dokumentacijom

(b) Očekivani rok za izvođenje radova je

a. Šest (6) mjeseci za Lot 1

b. Tri ( 3) mjeseca za Lot 2 

c. Tri ( 3) mjeseca za Lot 3 

(c) Samo firme sa najmanje 5 godina dokazanog iskustva u oblasti rekonstrukcije/obnove objekata viskogradnje

(d) Podnosioci prijave moraju imati zvanični certifikat – dozvolu za izvođenje radova visokogradnje izdatu od nadleznog entiteskog Ministarstva (certifikat treba priložiti uz prijavu)

Svrha ovog poziva je da pruži opšte informacije o uslovima procesa nabavke i da obavijesti zainteresirane ponuđače kako da pribave primjerak tenderske dokumentacije.

Firme zainteresirane za učešće na ovom tenderu trebaju zatražiti komplet tenderske dokumentacije, koja je dostupna besplatno, od UNESCO kontakt osobe na dolje navedenoj adresi.

Zapečaćene ponude se dostavljaju na UNESCO Venice Office Antenna Office u Sarajevu najkasnije do 01/07/2015 u 17:00 sati, strogo u skladu s uputstvima navedenim u tenderskoj dokumentaciji.

UNESCO zadržava pravo da izmijeni dokumente u bilo kojem trenutku tokom procesa prikupljanja ponuda. Sve izmjene ili pojašnjenja će se direktno saopštiti svim ponuđačima koji su zatražili komplet tenderske dokumentacije i zvanično potvrdili namjeru da dostave zapečaćenu ponudu. Troškovi firmi za pripremu i podnošenje ponuda se ne nadoknađuju.

UNESCO kontakt informacije:

UNESCO Venice Office Antenna Office u Sarajevu

N/r: Siniša Šešum, Sef Kancelarije

Fax: 00 387 33 222 795

E-mail: s.sesum@unesco.org uz kopiju istovremeno na m.nikolic@unesco.org

Sva prepiska se isključivo vodi preko gore navedene kontakt osobe iz UNESCO-a. Potvrdu zahtjeva za tendersku dokumentaciju treba poslati na: procurement.info@unesco.org.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.