maglajinfo.com
vijesti maglaj 1991

Upozorenje ugostiteljima iz Općine Maglaj

23.02.2019. 15:42 0

Na službenoj stranici Općine Maglaj objavljeno je upozorenje korisnicima javnih površina u svrhu postavljanja ljetnih bašti.

Svi korisnici javnih površina Općine Maglaj u svrhu postavljanja ljetnih bašti u tekućoj godini, blagovremeno se upozoravaju na obavezu pribavljanja odobrenja za korištenje, sa tačno definisanim mjerama odobrene površine i načinom korištenja iste, a što je propisano Odlukom o privremenom korištenju javnih površina („Službene novine Općine Maglaj“, broj: 5/18).

Zahtjev za korištenje javne površine podnijeti Službi za urbanizam, geodetske i imovinsko pravne poslove, Općine Maglaj.

Prema svima koji ne budu poštovali Općinsku Odluku o privremenom korištenju javnih površina biće poduzete zakonom predviđene mjere, navodi se u upozorenju objavljenom na web-stranici Općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h