Uručeno 16 steonih junica, uskoro će biti nabavljeno i uručeno deset plastenika

15.04.2016. 22:48 0

Za obitelji članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO iz Maglaja ovih dana je u tijeku podjela steonih junica.

Sredstva za ovu vrijednu donaciju, u iznosu od 250.000 kuna (cca 64.000 KM) je osigurala Vlada Republike Hrvatske putem Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a namijenjena su isključivo za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.

Uz nabavu 16 steonih junica, čija ukupna vrijednost iznosi cca 40.000 KM, po ovom programu planirana je i nabava desetak plastenika.

- Vrijedno je spomenuti da je Vlada Republike Hrvatske i prošle godine pomogla Hrvatima općine Maglaj sa financijskim sredstvima u iznosu od 780.000 kuna (cca 200.000 KM) za pomoć u sanaciji šteta od poplava i klizišta koje smo imali u svibnju 2014. godine, a ovo je samo nastavak te pomoći, podsjeća Marinko Kelavić, voditelj projekta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.