maglajinfo.com
vijesti maglaj 1079

Večeras u Domu kulture promocija zbirke pjesama autorice Nisvete Skejović

2.12.2015. 13:57 0

U sali Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' večeras će biti održana promocija zbirke pjesama ''Moj Jasmine'' autorice Nisvete Skejović.

Autorica je rođena u Foči 01.09.1957. godine, ali od 1977. godine živi u Sarajevu. Magistrica, pjesnikinja, ali nadasve heroina koje se dostojanstveno bori sa životnim bitkama ističe: Ako mislite "da nema ljubavi poslije ljubavi" onda zaista ne znate, ništa o ljubavi. Poznajete samo svoj položaj između, "čekića strasti i nakovnja mogućnosti!" Da ste bili "voljeni koliko volite" ne biste bili ludi od ljubavi, niti bi mržnjom imali potrebu da se obraćate onima, koji su "voljeli, vole i voljet će" do zadnjeg udaha i zadnjeg izdaha. Do zadnjeg otkucaja srca!

Godine 2014. objavila je prvu samostalnu zbirku pjesama "Moj Jasmine". Knjiga je svjedočanstvo iskrene i čiste ljubavi prema suprugu Jasminu koju će živjeti i disati do zadnjeg otkucaja svoga srca.

Promocija će biti održana večeras od 19,00 sati a vaš dolazak možete potvrditi i na facebook eventu klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.