maglajinfo.com
vijesti maglaj 2748

''Ričard roda'' i ''Ljepotica i zvijer''

Veliko interesovanje građana: Naredne sedmice ponovo prikazivanje dva filma

24.03.2017. 21:07 0

U organizaciji Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' u Maglaju će naredne sedmice biti ponovo organizovano prikazivanje dva filma.

Novi film koji će biti prikazan je ''Ričard roda'' dok će zbog velikog interesovanja građana ponovo biti prikazan film ''Ljepotica i zvijer''. 

Karte za ova dva filma biti će u prodaji već od ponedjeljka 27. marta, svakim radnim danom od 7,30 do 15,30 sati u prostorijama Doma kulture ''Edhem Mulabdić''. 

Film ''Ričard roda'' biti će prikazan u nedjelju, 02. aprila od 18,00 sati u 3D verziji - sihronizovano. 

Žanr: animirana komedija

Trajanje: 85 minuta

Sadržaj filma: Tinejdžera Ričarda odgajile su rode pošto je od rođenja ostao siroče, pa sada ovaj tinejdžer misli da je jedan od njih. Međutim, kad dođe vrijeme za migraciju u Afriku, njegova porodica roda je primorana da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi za sobom u šumi, pošto on nije ptica selica i ne bi podnio put. Odlučan da dokaže da ipak jeste roda, Ričard sam kreće na putešestvije prema jugu. Međutim, samo uz pomoć Olge, ekscentrične sove koja ima imaginarnog druga, i papagaja diskopjevača po imenu Kiki, on ima šansu da stigne na cilj i nauči da prihvati sebe kakav jeste.

Zbog velikog interesovanja građana u nedjelju, 02. aprila od 20,00 sati ponovo će biti prikazan film ''Ljepotica i zvijer'', također u 3D verziji.

Žanr: fantazija, mjuzikl

Trajanje: 129 minuta

Sadržaj filma: Priča i likovi, koje publika poznaje i voli, oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Diznijevog animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih. Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.