Humanost na djelu

Vjernici sa područja MIZ Maglaj sakupili 2.200 KM za Minu Fetić

22.03.2014. 22:21 0

U petak, 21.03. 2014. godine u sjedištu Medžlisa Glavni maglajski imam h. Izudin ef. M. Kruško u prisustvu člana Izvršnog odbora prof. Amele Hidić, uručio je novčanu pomoć u iznosu od 2.200,00 KM teško oboljeloj Mini Fetić iz džema'ata Misurići.

Shodno Odluci Izvršnog odbora provedena je humanitarna akcija i organizovane su sergije u svim našim džema'atima na području Medžlisa Maglaj za pomoć u liječenju naše sestre Mine, koja čeka na operaciju srca (ugradnju kardioverter defibrilatora) u Klinici za srce u Tuzli.

 

Zahvaljujemo svim džema'atima i vjernicima koji su svojim dobrovoljnim prilozima učestvovali u ovom hairli poslu, te još jednom pokazali svoju ljudsku solidarnost i vjerničku svijest, stoji na oficijalnom portalu MIZ Maglaj, www.medzlismaglaj.ba.

 

Isti dan uručena je i jednokratna novčana pomoć u iznosu od 50,00 KM Vasvi Karabegović iz Maglaja.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.