Za sanaciju deponije komunalnog otpada Nekolj 50.000,00 KM

1.09.2016. 22:04 0

Općina Maglaj i Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona potpisali su ugovor o dodjeli finansijskih sredstava kao pomoć realizaciji projekta Sanacija deponije komunalnog otpada Nekolj-Maglaj.

Ovim ugovorom Ministarstvo obezbjeđuje sredstva u iznosu od 50 hiljada KM za izvođenje radova koji se odnose na provođenje javne nabavke izbora izvođača, izgradnja servisne saobraćajnice, nadzor, završno izvještavanje i promocija projekta.

- Općina Maglaj će finansijsku pomoć koristiti isključivo u svrhu realizacije aktivnosti u okviru navedenog projekta, navodi se na zvaničnoj stranici Općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h