maglajinfo.com
vijesti maglaj 337

U Maglaju

Za vikend Druga revijalna općinska izložba sitnih životinja

7.11.2018. 13:24 0

Udruženje za uzgoj i zaštitu sitnih životinja ''Maglaj'' narednog vikenda u Maglaju će organizovati Drugu revijalnu općinsku izložbu sitnih životinja.

Kako je za portal Maglajinfo.com potvrdio predsjednik Upravnog odbora Arnel Nalić ovogodišnja izložba bit će održana u subotu i nedjelju, 10. i 11. novembra i to u Sportskoj dvorani Maglaj, odnosno prostorijama bivšeg New Winner Cluba. 

- Nakon organizacije prošlogodišnje izložbe i velikog interesovanja građana a posebno djece odlučili smo i ove godine organizovati Drugu revijalnu općinsku izložbu sitnih životinja. Kao i na prošlogodišnjoj izložbi i na ovoj će svoja grla izlagati samo članovi našeg Udruženja te se na taj način predstaviti građanima naše i susjednih općina - kazao je Nalić

Izložba će biti otvorena u subotu od 10 do 19 sati te u nedjelju u periodu od 9 do 15 sati a na dane izložbe bit će organizovan upis novih članova za 2019. godinu. Upis maloljetne djece također je moguć i besplatan je i isti su oslobođeni plaćanja godišnje članarine, dok je iznos godišnje članarine za punoljetne osobe 15 KM. 

- Želim naglasiti da je naše Udruženje u toku ove godine organizovalo veliki broj edukativnih predavanja u osnovnim školama i dječijem vrtiću, likovni konkurs za učenike osnovnih škola a naši članovi učestvovali su na velikom broju izložbi širom BiH. Poduzeli smo također niz drugih aktivnosti s ciljem promocije našeg hobija, a u zimske dane vršili smo i prehranu divljih ptica - izjavio je Nalić te pozvao Maglajlije da posjete Drugu revijalnu općinsku izložbu sitnih životinja. 

Cijena ulaznice na Drugu revijalnu općinsku izložbu sitnih životinja je 2 KM za odrasle dok je za djecu besplatan. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.