maglajinfo.com
vijesti maglaj 1238

Od 22 do 07 sati ujutro

Zbog radova u tunelu Karaula moguće povremene obustave saobraćaja na magistralnom putu M17

18.05.2016. 17:59 0

Povoljni uvjeti za vožnju i umjeren promet vozila karakterišu danas saobraćajnu situaciju u BiH. Brojne su dionice na kojima se izvode radovi, tako da vozačima savjetujemo oprezniju vožnju i poštivanje postavljene signalizacije.

Od puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo autoput Banja Luka-Bosanska Gradiška, gdje je zatvorena petlja Mahovljani, kao i magistralne puteve: Čapljina-Doljani, Kiseljak-Busovača, Šićki Brod-Srebrenik, Ustikolina-Goražde i Ključ-Sanski Most, te magistralni put M-18 na području Kladnja.

Zbog radova u tunelu “Karaula” na magistralnom putu M-17 Žepče-Maglaj, od 22 sata do 07 sati ujutro moguće su povremene kraće obustave saobraćaja.

- Na  graničnim prelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 15 minuta. Na GP Gorica-Vinjani Donji zbog radova na izgradnji novog graničnog prelaza do 01.06. saobraća se usporeno, tako da preporučujemo korištenje drugih graničnih prelaza, saopćeno je iz BIHAMK-a. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.