Školska godina počinje u ponedjeljak, 13. oktobra

Zgrada MSŠ i Gimnazije spremna za novu školsku godinu

12.10.2014. 18:51 0

U majskim poplavama razorena, a tokom proteklih mjeseci obnovljena zgrada MSŠ i Gimnazije 'Edhem Mulabdić' spremno će sutra dočekati učenike i učenice koji na početak nove školske godine čekaju više od 40 dana.

Obnovljena zahvaljujući sredstvima Evropske komisije zgrada MSŠ Maglaj i Gimnazije "Edhem Mulabdić" sutra će spremna dočekati učenike.

 

Kako su potvrdili iz Uprava MSŠ Maglaj i JU Gimnazije "Edhem Mulabdić" u ponedjeljak, 13. oktobra počinje nova školska godina za učenike ove dvije obrazovne ustanove. 

 

"Dragi učenici, sutra (13. oktobra) u 7:00 sati počinje školska 2014/2015. godina za prvu smjenu, a od 13:00 sati za drugu smjenu po ranije objavljenom rasporedu razreda", saopćili su iz MSŠ Maglaj.

 

Također u saopćenju se apeluje da učenici obrate pažnju te da čuvaju obnovljene prostorije zgrade za buduće generacije. 

 

"Dragi naši učenici, obavještavamo vas da nastava počinje u ponedjeljak, 13. oktobra 2014. godine, u 7:00h, u prelijepo obnovljenoj školi. Molimo vas da ipak dođete petnaest minuta ranije kako bi se dogovorili oko rasporeda učionica", saopćili su iz JU Gimnazija "Edhem Mulabdić".

 

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.