Ivan Ivanović vrijeđao silovane Bosanke i Hercegovke: 'Ko kaže da Plavi šljemovi nisu ništa uradili'

1.12.2014. 14:28 0

U emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem voditelj je kazao da je "od 1995. godine porastao broj Bosanki koje rađaju djecu prije 15. godine i poslije kažu da Plavi šljemovi tamo nisu ništa radili", aludirajući na prisustvo snaga UN-a u BiH tokom agresije na BiH, piše bh. novinska agencija Patria.

VIDEO

Ivanović je ovom rečenicom uvrijedio više od 20.000 žena koje su brutalno silovane tokom agresije na BiH, a na ovaj način povezao je s tim zlodjelima i pripadnike UN-a.

 

Osim ove uvrede, Ivanović je nastavio sa svojim ispadima i prema Albancima koje je jednom prilikom nazvao "šiptarska govna".

 

On je u posljednjoj emisiji kazao i da "roditelji gole albanske pjevačice ne žele od sramote izaći na ulicu, navodeći i da jeste blam kad ti je dijete Albanka". A za albanske fudbalere je kazao da im je u autobusu pronađeno 20 kilograma heroina.

 

"Pa neće valjda živjeti od fudbala", kazao je Ivanović.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.