Histerija četnika

Pogledajte "četničku histeriju" na dočeku Šešelja

12.11.2014. 17:40 0

Provala oduševljenja uslijedila je među radikalima na aerodoromu Nikola Tesla nakon što je njihov lider, haški optuženik za ratne zločine Vojislav Šešelj izašao iz carinske zone. Šešelj se kretao praktično nošen pristalicima koji su uzvikivali ''Pobjeda, pobjeda'', ''Vojo, Srbine''..., prenosi bh. novinska agencija Patria.

VIDEO

Okupljeni su nosili stranačke zastave, majice i bedževe sa Šešeljevim likom, a organizovano je i stranačko obezbjeđenje. Radikali su svog lidera dočekale uz trubače, četničke pjesme i uvrede na račun premijera Aleksandra Vučića.

 

Lidera radikala na aerodromu su dočekale i brojne domaće i strane novinarske ekipe. Osim porodice i stranačkih funkcionera Nemanje Šarovića, Zorana Krasića, Nataše Jovanović i pristalica, dočekali su ga i trubači. 

 

S aerodroma, Šešelj se uputio u stranačke prostorije u Zemunu gdje je održan sastanak najužeg stranačkog rukovodstva.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.