Avion Air Serbia zbog kvara prinudno sletio u Abu Dhabi

4.01.2014. 18:28 0

Novi avion kompanije Air Serbia ”Airbus A319″ , pun putnika, morao je danas da prekine let na liniji Abu Dhabi – Beograd poslije sat vremena leta i vrati se na aerodrom s kog je poletio u Emiratima zbog manjeg kvara.

U kompaniji Air Serbia potvrdili su da je“Airbus A319″ vraćen za Abu Dhabi iz tehničkih razloga i naglasili da bezbjednost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

 

Avion “A319″ Air Serbia predviđen za let JU 801 iz Abu Dhabija za Beograd, vratio se poslije polijetanja zbog tehničkih razloga i bezbjedno sletio na aerodrom u Abu Dhabiju. Putnici su drugim avionom, sa polijetanjem u 9:30 i slijetanjem u 15:30, prevezeni iz Abu Dhabija – rekli su u Air Serbia. Kompanija Air Serbia se izvinula putnicima zbog neprijatnosti koje su imali na letu Abu Dhabi – Beograd.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.