maglajinfo.com
vijesti zdk 1934

KB Zenica: Premijer Galijašević ponudio pomoć Vlade u toku liječenja povrijeđenih radnika Natron-Hayata

29.07.2016. 15:56 0

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević je u ranim prijepodnevnim satima 26. jula 2016. godine, napustivši započetu sjednicu Skupštine ZDK posjetio povrijeđene radnike Natron-Hayata na Urgentnom bloku Kantonalne bolnice Zenica, saopćeno je danas iz Kantonalne bolnice Zenica.

- Odmah po obavijesti o nesreći u fabrici „Natron-Hayat“ Maglaj premijer Galijašević je kontaktirao Kantonalnu bolnicu Zenica da bi dobio relevantne informacije o broju povrijeđenih, težini povreda i stanju povrijeđenih, stoji u saopćenju iz ove Ustanove. 

Premijer Galijašević je ponudio pomoć Vlade ZDK u slučaju bilo kakve eventualne potrebe u toku liječenja povrijeđenih pacijenata, a tokom posjete u kratkom razgovoru sa povrijeđenim radnicima zaželio im je brz i uspješan oporavak.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.