maglajinfo.com
vijesti zdk 3246

Kompanija Car Trim zapošljava: Otvoreno nekoliko radnih pozicija

28.10.2015. 16:45 0

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju konkursne uslove da se prijave na upražnjena radna mjesta i pošalju svoju biografiju.

Kompanija Car Trim ima trenutno otvorene tri pozicije:

Plant Manager (m/ž), Žepče, LINK

Voditelj logistike (m/ž), Žepče, LINK

Rukovoditelj odjela ljudskih resursa (m/ž), Žepče, LINK

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju konkursne uslove da se prijave na upražnjena radna mjesta i pošalju svoju biografiju.

Kompanija Car Trim nudi kompletan sistem unutrašnje opreme, od razvijanja do serijske proizvodnje.

Kao specijalist za unutrašnjost vozila nude rješenja iz jedne ruke, od kože do kompletnog sjedišta. Pored proizvodnje kože na lokaciji Weida, Car Trim grupacija bavi se i krojenjem, kaširanjem i šivenjem presvlaka, prerađujući kožu iz vlastite proizvodnje te kožu konkurenata.

Glavno sjedište Car Trim GmbH nalazi se u Plauenu/Vogtland, Sachsen. U Njemačkoj ima pogone u Oberlungwitzu (Sachsen), Stendal (Sachsen-Anhalt), Weida (Thüringen), dok od kraja 2012. postoji novi centar za razvijanje u Wolfsburgu.

Car Trim sjedišta u Češkoj se nalaze u Kraslicama i Nymburku, a od početka 2007. godine u pogonu je i sjedište u Žepču, Bosna i Hercegovina.

Upiti za više informacija se mogu slati na agencija@posao.ba.

Svim zainteresiranim kandidatima želimo mnogo sreće sa prijavama! 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.