maglajinfo.com
vijesti zdk 928

Naredne sedmice javna rasprava o Nacrtu zakona o šumama

10.02.2017. 00:35 0

Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine prihvatili su Nacrt Zakona o šumama, te zadužili predlagača Federalno ministarstvo, poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva da organizuje i provede javnu raspravu po kantonima za izradu Prijedloga Zakona o šumama.

Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona poziva sve zainteresovane da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o šumamam, koja će se održati u Zenici dana 14.02.2017. godine (utorak) sa početkom u 12,00 sati u zgradi Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Sala 301 Kučukovići broj 2, Zenica.

Tekst Nacrta Zakona o šumama (sa obrascima za dostavljanje primjedbi) može se preuzeti na oficijelnoj web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva: www: fmpvs.gov.ba u izborniku: Šumarstvo, podizbornik: Sektor za šumarstvo i lovstvo, Propisi u izradi.

- Na Javnu raspravu pozivamo i sve zainteresovane, koji smatraju da mogu dati svoj doprinos o ovoj izuzetno važnoj temi, saopćno je iz Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu ZDK-a. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.