maglajinfo.com
vijesti zdk 1016

Nastavlja se uspješna saradnja Vlade ZDK-a i USAID-a

11.04.2017. 17:31 0

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević sa saradnicima primio je danas direktora projekta ''Jačanje institucija vlasti i procesa u BiH-USAID/SGIP'' Christiana Haupta, s kojim je razgovarao o Zakonu o javno-privatnom partnerstvu i Zakonu o koncesijama.

- Na sastanku je razgovarano na temu Zakona o javno-privatnom partnerstvu i Zakona o koncesijama. Zeničko-dobojskom kantonu kao kantonu koji je donio Zakon o javno-privatnom partnerstvu, ponuđena je saradnja i pomoć na analizi Zakona o koncesijama - saopćeno je iz Vlade ZDK-a. 

Premijer Miralem Galijašević prihvatio je nastavak uspješne saradnje, te smatra da se funkcionalnim Zakonom o javno-privatnom partnerstvu i Zakonom o koncesijama stvara mogućnost stavljanja svih resursa u funkciju ekonomskog razvoja i zapošljavanja kroz privlačenje  domaćih i stranih investitora.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.