FENA
vijesti zdk 485

Održan tradicionalni iftar u organizaciji UP ''Biznis centar'' Jelah-Tešanj

31.05.2019. 07:35 0

U srijedu je u Tešnju upriličen tradicionalni, deveti po redu iftar u organizaciji Udruženja privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj.

Iftaru je, u prelijepom ambijentu restorana Central – TC MADI, prisustvovalo preko 220, kako privrednika – članica, tako i gostiju UP "Biznis centar" Jelah-Tešanj. 

Pored Premijera Vlade ZDK gospodina Mirze Ganić, Općinskog načelnika gospodina Suada Huskić, Vijećnika Općinskog vijeća Tešanj, iftaru su prisustvovali gosti iz vjerskog, političkog, javnog, obrazovnog i kulturnog života. 

Prigodnim govorom, uz zahvalu na dolasku, prisutnima se obratio Predsjednik Udruženja privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj, gospodin Senad Brka, i pri tome istaknuo da je Udruženje još jednom pokazalo da je element koji spaja sve sfere života koje utiču na poslovni i društveni ambijent općine Tešanj, Zeničko-dobojskog kantona, i cijele Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom, Predsjednik Udruženja je pozvao sve prisutne da dođu 13.06.2019 godine  i uveličaju otvaranje jubilarnog, 15. Međunarodnog sajma privrede Tešanj 2019, koji će trajati od 13.–16.06.2019 godine. 

Prisutnima se obratio i Premijer Vlade ZDK,  gospodin Mirza Ganić, koji je istakao da je prvi put, u ovom svojstvu, prisutan na zajedničkom druženju u organizaciji Udruženje privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj, te da je oduševljen sinergijom koja vlada između privrede i ostalih sfera života.

Premijer je čestitao  na izvanrednoj organizaciji, i prisutnima naglasio da su njegova vrata za privrednike i građane otvorena 24 sata, a sve s ciljem stvaranja boljih privrednih i životnih uslova, saopćeno je iz  UP ''Biznis centar'' Jelah-Tešanj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.