maglajinfo.com
vijesti zdk 1115

Premijer Vlade ZDK-a i Predsjedavajući Skupštine: Iskrene čestitke povodom Dana Armije R BiH

14.04.2017. 18:19 0

Povodom 25. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine Premijer Vlade ZDK-a Miralem Galijašević i Predsjedavajući Skupštine ZDK-a Jasmin Duvnjak uputili su građanima čestitku koju vam prenosimo u cjelosti.

Svim pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, u ime Vlade i Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i u naše lično ime, upućujemo iskrene čestitke povodom 25. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine.

15. april je jedan od najbitnijih datuma u višestoljetnoj historiji države Bosne i Hercegovine koju su pripadnici Armije hrabro i časno branili i odbranili.

Armija Republike Bosne i Hercegovine je priča o herojima, šehidima i poginulim borcima, ratnim vojnim invalidima i svim građanama Bosne i Hercegovine koji su ugradili dio sebe u borbu za opstanak i pravo da živimo slobodno pod suncem bosanskim.

Armija Republike Bosne i Hercegovine je priča o herojima o kojoj treba pričati svaki dan, a danas je naš zadatak, naša odgovornost i obaveza, da ne zaboravljamo herojske uspjehe i podvige koje su ostvarile proslavljene jedinice Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.