Prepoznajete li kradljivca iz Jelaha: Ukrao aparat vrijedan 1.400 KM

15.07.2015. 14:45 0

Za sada nepoznata osoba ukrala je jučer oko podneva fotoaparat vrijedan skoro 1.400 KM iz prodavnice Imtec koja se nalazi u Jelahu pokraj Tešnja.

VIDEO

Radi se o fotoaparatu Canon 100D 18-55mm IS bijele boje, a na snimku nadzornih kamera koji vam donosimo jasno se vidi kradljivac koji pomenuti aparat stavlja u otvorenu torbu koju je već prethodno pripremio, a potom i brzo izlazi iz prodavnice.

Kako je kazao Haris Mujezinović, uposlenik Imteca koji je krađu i primijetio te prijavio tamošnjoj policiji, kradljivac je iskoristio trenutak nepažnje uposlenih koji su bili zauzeti radom sa klijentima.

"Kada je došao naredni klijent koji se također zainteresovao za fotoaparat primijetio sam da ovaj drugi nedostaje. Odmah sam obavijestio policiju i predao im snimak naših kamera", kazao je Mujezinović.

Policija radi na rasvjetljavanju ove krađe, a građani se mole ako primijete osobu sa snimka da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.