Ramazan 1440/2019. Maglaj | 22.05.

Sehur

Iftar

Vaktija 1440/2019. vaktija.ba
maglajinfo.com
vijesti zdk 1098

Prilika za posao

Raspisan Javni oglas: Kantonalnoj upravi za šumarstvo potrebno 10 čuvara šuma

3.05.2018. 19:21 0

Javni oglas za popunu upražnjenog radnog mjesta namještenika u Kantonalnoj upravi za šumarstvo Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona na određeno vrijeme - Viši referent - čuvar šuma (lugar) - 10 izvršilaca, na određeno vrijeme na period od najduže 12 (dvanaest) mjeseci.

Na web-stranici Zeničko-dobojskog kantona 30. aprila objavljen je Javni oglas za popunu upražnjenog radnog mjesta namještenika u Kantonalnoj upravi za šumarstvo Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona na određeno vrijeme i to: Viši referent-čuvar šuma (lugar) - 10 (deset) izvršilaca, na određeno vrijeme na period od najduže 12 (dvanaest) mjeseci.

Opći uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati:

- da je državljanin Bosne i Hercegovine,

- da je punoljetan,

- da ima opću zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta,

- da ima vrstu i stepen školske spreme potrebnu za obavljanje poslova radnog mjesta prema pravilniku o unutrašnjoj organizaciji organa državne službe,

- da posljednje dvije godine od dana objavljivanja javnog oglasa nije otpušten iz organa državne službe kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojem nivou vlasti u Federaciji, odnosno u Bosni i Hercegovini,

- da nije obuhvaćen odredbom člna IX 1. Ustava Bosne i Hercegovine.

Pored općih uvjeta propisanih članom 24. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji BiH, svi kandidati treba da ispunjavaju i posebne uvjete i to:

- SSS-III/IV stepen stručne spreme,

- završena srednja šumarska škola,

- najmanje 10 (deset) mjeseci radnog staža,

- položen stručni ispit,

- poznavanje rada na računaru.

Cijeli tekst oglasa kao i obrazac za prijavu može se preuzeti klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.