Sve spremno za 22. ZEPS: 400 izlagača iz više od 20 zemalja sa tri kontinenta

2.10.2015. 12:28 0

Bh. međunarodni sajam ZEPS 2015, svečano će 6. oktobra otvoriti Rusmir Hrvić direktor bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo. Ovo je prvi put da Generalni bh. sajam ZEPS otvara jedan privrednik, a razloga da to bude gospodin Hrvić je mnogo.

- Zaista sam radostan što mi je pripala čast da ove godine otvorim ZEPS, najveći sajam u BiH. Zasluga je ovo ne samo meni, veći i svim uposlenicima, prijateljima i potrošačima proizvoda AS GROUP. Sama činjenica da su organizatori ove godine odlučili da sajam po prvi put otvori neko ko je iz privrede, govori veoma mnogo. Razvoj realne ekonomije je ključan za svaku privredu. Naše investicije su se pokazale vrlo uspješnim i isplativim. Stoga bih pozvao i druge domaće, ali i inozemne investitore da ulažu u BiH, jer ovdje je uspjeh itekako moguć. Uvjeren sam da je sada pravi trenutak za investicije. Upravo je ZEPS pravo mjesto da se svi oni uvjere u potencijale bh. privrede - riječi su Rusmira Hrvića, direktora kompanije Klas d.d. Sarajevo.

U periodu od 6. do 10. oktobra na sajmištu Kamberovića polje u Zenici će se održati 22. Generalni bh sajam ZEPS 2015 i 12. Međunarodni sajam metala ZEPS INTERMETAL.

ZEPS Intermetal je specijalizirani sajam metala i jedinstven promotivno-poslovni događaj u Jugoistočnoj Evropi koji predstavlja jedinstvenu priliku za prezentaciju preduzeća iz ove oblasti. Sajam ima cilj da obezbjedi na jednom mjestu promociju vlastitih privrednih dostignuća, praćenje međunarodnih trendova i razvoja kao i njihovu promociju na sajmu.

Po prvi put Radio Zenit organizuje i "Noć ZEPS-a" jedinstvenu manifestaciju u kojem će svi posjetioci sajma moći uživati uz muziku najpopularnijih zeničkih grupa Nemoguće vruće i Unplugged Nesh.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.