11. sajam privrede ''Biznis 2015''

Sajam privrede: Tešanj će od 21. do 23. maja biti centar poslovnih zbivanja

18.05.2015. 17:35 0

Udruženje privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj od 21.-23. maja 2015. godine organizira 11. sajam privrede „BIZNIS 2015“ Tešanj, koji će se održati na lokalitetu Industrijske zone Bukva bb –Tešanj.

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u BiH, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom deset prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine, te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora.

Također, očekuje se značajna posjetu i podrška inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja, te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu, te privlači mnogo više interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da ga podrže.

Udruženje poziva sve zainteresirane da se pridruže u svojstvu partnera, odnosno da kroz sponzortsvo daju podršku i budu u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima.

- Pozivamo vas da iskoristite ovu odlučnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu – navodi se.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.