maglajinfo.com
vijesti zdk 2208

Upriličen sastanak direktorice Doma zdravlja Maglaj i predsjednika Saveza CŽR-a u Službi za zapošljavanje

19.06.2016. 07:41 0

U Službi za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona u Zenici protekle sedmice, u utorak održan je sastanak kojem su prisustvovali direktor Službe Marinko Kelavić sa svojim saradnicima, direktorica Doma zdravlja Maglaj dr. Emira Drnda-Čičeklić i predsjednik Saveza Udruženja civilnih žrtava rata ZDK Miralem Malkić, sa svojom saradnicom.

Tokom sastanka razgovaralo se o mogućnostima  otvaranja područnog Centra za fizijatriju sa sjedištem Maglaju.

Implementacijom ovog projekta prvobitno bi se osigurala kvalitetna zdravstvena usluga osobama sa posebnim potrebama, kao i zapošljavanje stručnih lica sa evidencije nezaposlenih osoba.

- Od strane direktora data je maksimalna podrška svim angažovanim u ovom projektu, te iskazana spremnost na saradnji i pomoć od strane Službe za zapošljavanje. Prisutni su upoznati i sa aktuelnim programima zapošljavanja u 2016. godini koji se implementiraju putem Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, saopćeno je. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.