maglajinfo.com
vijesti zdk 935

Ukupne vrijednosti oko 111.000,00 KM

Zenica: Upriličena dodjela novih vozila Specijalnoj policijskoj jedinici MUP-a ZDK

11.12.2015. 18:55 0

Danas je ispred sjedišta Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u Zenici, upriličena dodjela novih policijskih vozila ovoj organizacionoj jedinici. Ključeve vozila su uručili ministar Nikola Arsenić i policijski komesar Semir Šut, a dodijeljena su dva specijalna kombi vozila marke ''Ford'', ukupne vrijednosti oko 111.000,00 KM.

- Podjela navedenih vozila predstavlja nastavak kontinuiranih aktivnosti ovog ministarstva, koje se preduzimaju sa ciljem što boljeg i kvalitetnijeg opremanja policijskih službenika u materijalno-tehničkom smislu, te je pokazatelj i potvrda velikog truda i napora na usavršavanju rada, profesionalnom postupanju i efikasnijem djelovanju policijskih službenika na zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana i stvaranju visokog stepena bezbjednosti na području našeg kantona, saopćeno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje MUP-a ZDK. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.