maglajinfo.com
vijesti zdk 892

Žepče: Humanitarni koncert za djecu sa posebnim potrebama

28.11.2016. 18:12 0

Koncert ima za cilj prikupiti sredstva za poboljšanje usluga Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama Žepče.

Odbor za međureligijsku saradnju Žepče, uz podršku misije OSCE-a u BiH i Općine Žepče, organizuje humanitarni koncert za djecu sa posebnim potrebama, u utorak, 29. novembra 2016. godine, u Žepču.

Koncert ima za cilj prikupiti sredstva za poboljšanje usluga Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama Žepče. Ovaj centar prima na odgoj, obrazovanje, rehabilitacijski i terapeutski tretman djecu sa posebnim potrebama školskog uzrasta i odrasle osobe sa posebnim potrebama sa područja općina Maglaj, Žepče i Zavidovići, u skladu sa raspoloživim prostornim i kadrovskim kapacitetima.

Na koncertu će nastupiti: Srpsko pjevačko društvo "Sloga“ iz Sarajeva, ženska vokalna skupina "Emptianae“, hor Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, te učenici Glazbene škole "Katarina Kosača Kotromanić“ iz Žepča.

Koncertu će prisustvovati šef Misije OSCE-a u BiH, ambasador Jonathan Moore i načelnik općine Žepče Mato Zovko.

Koncert počinje u 17.30 sati u Domu kulture Žepče.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h